top of page

Våra tjänster
 

Hel renovering

På NSJ Bygg & Fastighet AB förstår vi att ditt hem är unikt och speciellt för dig. Därför erbjuder vi kompletta ombyggnadstjänster som prioriterar våra kunders behov, önskemål och budget. Vi arbetar med dig i varje steg för att säkerställa att ditt hem återspeglar din personlighet och livsstil, och att du känner värmen och glädjen varje gång du går genom dörren.

Köks renovering

Våra köksrenoveringstjänster är utformade för att förvandla ditt kök till ett funktionellt och vackert utrymme som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Från specialtillverkade skåp och bänkskivor till nya vitvaror och belysning tar vi hand om varje detalj för att säkerställa att ditt kök blir hjärtat i ditt hem.

Kitchen

Hem interiör

Din heminredning är en reflektion av din stil, smak och personlighet. På NSJ Bygg & Fastighet AB erbjuder vi heminredningstjänster som hjälper dig att skapa en plats som är unikt din. Från färg och tapet till möbler och accessoarer arbetar vi tillsammans med dig för att förverkliga din vision.

Golvläggning

Golv är en väsentlig del av ditt hem som bör vara både funktionell och stilfull. På NSJ Bygg & Fastighet AB erbjuder vi ett brett utbud av golvalternativ som är hållbara, lättskötta och vackra. Oavsett om du föredrar trägolv, klinker, mattor eller vinyl har vi rätt lösning för dig.

Badrums renovering

Ditt badrum bör vara en oas där du kan koppla av och förnya dig. På NSJ Bygg & Fastighet AB erbjuder vi badrumsrenoveringstjänster som förvandlar ditt badrum till en spa-liknande reträtt.

Från nya armaturer och belysning till specialtillverkade skåp och bänkskivor skapar vi ett utrymme som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar.

Vår expertis 

Planering & design

Arkitektonisk design Bygglov Projektschemaläggning Uppskattning & budgetering

Konstruktion

Kvalitetskontroll

Säkerhetsledning

Efterbyggnad

Intyg av godkännande

Färdigställd dokumentation

Garanti

  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp
bottom of page